RETOURFORMULIER

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om de retour aan te melden, waarna je 14 dagen de tijd hebt na het melden van de retour om het product terug te sturen. Volg daarvoor de volgende stappen.

Aanmelden
Verpakking
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
  • Plaats het ingevulde retourformulier in de verzendzak.
Verzending
  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet en slechts in die mate uitgepakt en/of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
  • Lever het pakket in bij het postkantoor.
  • Bewaar het verzendbewijs goed.

U kunt de producten per post retourneren. De verzendkosten van een retourbestelling zijn te allen tijde voor eigen rekening

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Nobel Trends het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 14 werkdagen, na aanmelding retour, terugstorten op uw rekening. Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet? Neem dan zo spoedig mogelijk (binnen 3 dagen) contact met ons op. In overleg maken we samen met u een passende oplossing. Wilt u uw geld terug, dan is dit mogelijk. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor onze rekening.

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Zorg dat je de juiste gegevens invult op het retourformulier, zodat de afhandeling spoedig verloopt.

Heb je verder vragen, klachten of tips neem dan gerust contact met ons op.

info@nobeltrends.nl

+31 6 28948544

SCROLL UP